Dödsskuggans land

Nya hjältedåd

E ChDFG CiP

Vi hade långa diskussioner om vad vi egentligen kämpar för, vilka gudar som är goda och vad vi kan göra utan att falla till ondskan och vi kunde enas om att vampyrerna är den stora ondskan i Avalon. Förhoppningsvis kommer Sinearachs ondska att tyna bort när vi befriat gudarna och återställt balansen.

Jag stod på kvällen och lagade någonting på någon fågel, kanske kråkstuvning tror jag, när Chaelon kom ridande på sin spöklika springare. Han hade sett några vampyrer på en transport söderut, med en lätt lastad vagn. Fraarath hade redan satt av söderut för att se var de tog vägen.

Även jag, Daro och Chaelon började naturligtvis följa efter, även om vi var långt bakom Fraarath. När vi kom ridande längs vägen söder om Donnemara såg vi honom vid kanten och han berättade att vampyrerna tagit sig in i terrängen här. Daro flög in och tittade på dem i skepnad av en örn. När han återvände kunde han berätta om att de verkade gömma redskap och lårar i marken. Vi misstänker att det kanske var krigsförberedelser inför en konflikt med Sinsearach och det är naturligtvis inget vi kan tillåta.

När de kommit ut ur skogen efter förrättat värv anar de ingen oråd, men helt plötsligt angriper vi dem från olika håll. De drabbas av panik och flyr, vagnen fattar eld och fienden nedgörs. Tyvärr var det emellertid en vampyr i vargskepnad som kommer undan. Men jag fick i alla fall ett par nya tänder till mitt halsband! Se själva!

Därefter gick vi in i skogen för att se vad det var för något som de leda vampyrerna försökt dölja. Men det berättar jag mer om en annan gång! God natt på er!

Comments

axel_burstrom

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.