Dödsskuggans land

En liten bit in i skogen

Flavius hänvisar till Vesper angående skogen
Vi går dit
Chaelon undersöker ett löv med hjälp av en svävande magisk hand
Vi andra går in en liten bit. Fraarath låter Bels ljus skina och får på så sätt det svarta hålls undan för en stund. I det tillfälliga ljuset såg jag en korp men den ville inte prata utan flög iväg ropandes något om domen.
Jag försökte bidra i kampen mot det svarta och frammanade solens ljus. Det lyste upp men kraften forsade ur mig. Och det svarta sipprade snabbt tillbaka när ljuset klingade av. När jag så provade min vargform blev det klart att den inte kunde hållas utan ansträngning. Vi urskiljde drivande stoff som verkade störa ut magin och att det verkade vara något sådant som försvårade för mig att hålla min djurform.
Bättre högre upp
Romarna på väg tillbaka

Ni bär med er ….

Hur får du din kraft Aurelia? Har du kontakt med någon gud?
- Jo jag får den av en av de uråldriga.

Senare på kvällen
Flavius skickar ut mig ur templet
F äkta präst

Kapell
övervåning med läckor (arkiv)
källare med portal (alvisk magi)

Just som de vinkade avsked till Romarna slog det DaroGanAntras att det mycket väl kan vara vårfrun som ger Aurelia hennes kraft. Det skulle ju kunna förklara att romarna nu hade fått veta att vi var på väg till Kyrianth och behövde deras hjälp.

Comments

gudjon_gudjonsen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.